Az oldalon sütiket használunk!

Felhívjuk figyelmét, hogy mivel a sütik (cookie-k) célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése vagy lehetővé tétele, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése által előfordulhat, hogy nem lesz képes weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében.

Értő olvasathoz értő olvasó kell
Kívánságlistába teszem

Biokémia - Aminosavak, peptidek, szénhidrátok, lipidek, nukleotidok, nukleinsavak, vitaminok és koenzimek szerkezete és tulajdonságai

Értékelés:
Értékeld Te is!
1 2 3 4 5
Szerző(k)/Szerkesztő(k):
Mandl József
Oldalszám: 176
Kiadás éve: 2006
Kiadás: Első kiadás
ISBN: 9639656186
Méret: B5
Kötés: Karton, fényes fólia
Nyelvek: magyar
Kiadó: Semmelweis Kiadó - E-könyv
Impresszum
Ossza meg ismerőseivel:
Ajánlott termékek
e
Cellaw

András Sajó, József Mandl

1.600 Ft
Analitikai kémia I. Kémiai reakciótípusok, minőségi (kvalitatív) analízis alapjai

Csörgeiné Dr. Kurin Krisztina, Dr. Balogh György Tibor, Dr. Pálla Tamás, Dr. Szoboszlai Norbert

12.540 Ft
A katedra mesterei - Mandl József

Táncos László

1.600 Ft
Orvosi biokémia

Ádám Veronika

23.000 Ft
21.000 Ft
Könyvesboltjaink
Legendus Könyvesbolt
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4., Aula (a Semmelweis Egyetem toronyépülete)
Telefon: 06-1-210-4408
E-mail: info@semmelweiskiado.hu


Nyitvatartási idő:
Hétfő, kedd, szerda: 9:00–16:00
Csütörtök: 9:00–17:00
Péntek: 8:00–14:00


POSZTER BOX
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4. I. emelet
Telefon: 06 20 374-0160
E-mail: poszterbox@semmelweiskiado.hu

Poszterbox megrendelésével kapcsolatban kérjük telefonon érdeklődjön!


Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Facebook