Az oldalon sütiket használunk!

Felhívjuk figyelmét, hogy mivel a sütik (cookie-k) célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése vagy lehetővé tétele, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése által előfordulhat, hogy nem lesz képes weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében.

Kívánságlistába teszem

Biokémia - Aminosavak, peptidek, szénhidrátok, lipidek, nukleotidok, nukleinsavak, vitaminok és koenzimek szerkezete és tulajdonságai

e
Értékelés: Ezt a terméket még senki sem értékelte
Értékeld Te is!
Szerző(k)/Szerkesztő(k):
Mandl József
Oldalszám: 176
ISBN: 9789633310045
Nyelvek: magyar
Fileméret (pdf): 4 MB
Kiadó: Semmelweis Kiadó
Impresszum
Fejezet szám: 0.
Fejezet címe: Címoldalak (Címoldal, Tartalom, Előszó)
Oldalszám: 8
Méret: 277 KB
Ossza meg ismerőseivel:
Ajánlott termékek
Biochemie Praktikum

Intézeti munkatársak

1.029 Ft
980 Ft
Orvosi biokémia

Ádám Veronika

23.000 Ft
21.000 Ft
Könyvesboltjaink
POSZTER BOX
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4. I. emelet
Telefon: 06 20 374-0160
E-mail: poszterbox@semmelweiskiado.hu

Poszterbox megrendelésével kapcsolatban kérjük telefonon érdeklődjön!


Legendus Könyvesbolt
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4., Aula (a Semmelweis Egyetem toronyépülete)
Telefon: 06-1-210-4408
E-mail: info@semmelweiskiado.hu


Nyitvatartási idő:
Hétfő, kedd, szerda: 9:00–16:00
Csütörtök: 9:00–18:00
Péntek: 8:00–14:00

 


Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Facebook